'

Apr 18
DE WIJK - Wiekers opgelet! Voor de nieuw te ontwikkelen Dorpsvisie De Wijk 2025 – 2035 is een projectgroep op zoek naar foto’s van ons mooie dorp. De Wijk heeft veel te bieden. Wat maakt jou trots, wat is het mooiste plekje van De Wijk en waar in ons dorp is nog ruimte voor verbetering? Weet jij dit op een foto vast te leggen? Dan dagen we jouw om foto’s te delen voor het Fotoalbum 2024 van De Wijk. Een selectie daaruit gaan we gebruiken voor de het maken van de Dorpsvisie. Komt jouw foto op de voorpagina?



Prijzen
Onder de ingezonden foto's verloten we ook nog eens een aantal prijzen. Je maakt onder andere kans op het boek kookboek 'Kleurrijk De Wolden' of een pakketje met artikelen van de Coop.
Hoe doe je mee?
Stuur maximaal drie recente foto’s vóór 1 juni 2024 naar wijkerbelang@gmail.com. Vergeet niet jouw naam, de categorie en een korte toelichting te vermelden.
Spelregels
· Je bent inwoner van De Wijk en amateurfotograaf
· De foto’s zijn kortgeleden gemaakt
· De foto’s zijn niet digitaal bewerkt
· Personen zijn niet herkenbaar in beeld
· Let op: De foto’s mogen door de Belangenvereniging rechtenvrij gebruikt worden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA