'

Aug 2
DRENTHE - Met het e-book ‘Ontdek Drenthe vanaf de Drentse Hoofdvaart’ presenteert het Recreatieschap Drenthe een nieuwe vorm van fiets(knooppunten)routes. Met de boeiende geschiedenis van de Drentse Hoofdvaart op de achtergrond zijn er zes nieuwe routes te fietsen langs de Hoofdvaart, van Meppel tot Assen. Het e-book is gratis te downloaden via www.drenthe.nl/ebookdrentsehoofdvaart. Het e-book is gemaakt voor gebruik op een tablet.

De Drentse Hoofdvaart is van enorme betekenis geweest voor de ontwikkeling van Drenthe. De sporen vanuit het verleden zijn langs de vaart dan ook nog goed zichtbaar. Via het ebook komen de verhalen tot leven en dat maakt de fietsroute extra aantrekkelijk. Het ebook tot stand gekomen dankzij bijdragen vanuit het Fonds Recreatie en Toerisme van het Recreatieschap Drenthe en cofinanciering vanuit de gemeenten Assen, Midden-Drenthe, Westerveld en Meppel.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA