'

Jul 23
RUINERWOLD - Tijdens de zomervakantie is de Buurtkamer iedere maandagochtend geopend van 9.30 – 11.30 uur. Dorpshuis de Buddingehof is tijdens de vakantieperiode gesloten, daarom maken we tijdelijk gebruik van een ruimte in ’t Vonder van zorgcentrum de Noorderboog. Het gaat om de maandagochtenden vanaf 24 juli t/m 28 augustus.
De Buurtkamer is er voor iedereen die graag meer contact wil met buurt- of leeftijdgenoten. Met het klimmen van de jaren dunt de kennissenkring vaak. Daardoor kunnen mensen vaker alleen zijn dan ze zouden willen. De Buurtkamer kan dan uitkomst bieden.

Er wordt gestart met koffie en thee en gezellig bijpraten met elkaar. Na de koffie kan worden meegedaan aan een activiteit waarbij rekening wordt gehouden met wensen van de bezoekers.
Kom gerust eens een ochtend vrijblijvend koffiedrinken en meedoen met een activiteit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met buurtwerker Gina van den Berg, tel: 06-19514793

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA