'

Apr 24
DRENTHE - Als onderdeel van de campagne ‘Op Fietse naar School’ start provincie Drenthe vandaag een campagne om scholieren te stimuleren zoveel mogelijk op de fiets naar school te gaan. Onderdeel van de campagne is de verkiezing tot ‘Fietsschool van Drenthe’. Scholen kunnen meedoen door zelf activiteiten te organiseren om kinderen te stimuleren op de fiets te komen. Een vakjury kiest de winnaar.
Drenthe is dé vijfsterren fietsprovincie van Nederland en dat is een goede reden om vaker de fiets pakken. Elke Drentse school kan meedingen naar de titel ‘Fietsschool van Drenthe’. Het gaat erom dat de school haar leerlingen en ouders zoveel mogelijk stimuleert om op de fiets naar school te komen. Bijvoorbeeld door het organiseren van activiteiten en voorlichting gericht op fietsen. Uit alle scholen kiest een vakjury drie finalisten.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA