'

Jul 25
RUINEN - Dit seizoen speelt de Stichting Openluchtspel Ruinen (SOR) het blijspel Met een ezel naar de boer. Het stuk met de oorspronkelijke titel ‘Zo’n heerlijk huisje buiten’ is geschreven door D.J. Eggengoor. Het blijspel speelt zich af op twee boerderijen midden in het dorp Ruinen.
SOR heeft tevens een geheel nieuwe geluidsinstallatie in gebruik. Ook de apparatuur voor de geluidsringleiding is vernieuwd, waardoor het geluid voor álle toeschouwers weer optimaal is. De vernieuwing van de geluidsinstallatie is mogelijk gemaakt door een donatie van de Stichting Ruinen 1865.

Het stuk wordt acht keer opgevoerd. De voorstellingen zijn op: dinsdag 26 juli, donderdag 28 juli, dinsdag 2 augustus, donderdag 4 augustus, dinsdag 9 augustus, donderdag 11 augustus en zaterdag 13 augustus. De aanvang van de voorstellingen is telkens om 20.30 uur.

De voorstellingen vinden als vanouds plaats in het openluchttheater De Baete aan de Wolvenweg in Ruinen. Kaarten: www.openluchtspelruinen.nl of TIP Ruinen, telefoonnummer 0522-471700. De bestelde kaarten kunnen op de betreffende voorstellingsavond vanaf 19:45 uur aan de kassa bij het theater worden opgehaald en afgerekend. Voor overige informatie: www.openluchtspelrui

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA