'

Aug 19
DE WIJK - Muziek en Boeken gaan goed samen, vinden Sinje Kiel (zangpedagoge) en Ronald Vos van de Bibliotheek De Wijk. Op zoek naar een nieuwe leslocatie bood de bibliotheek haar onderdak aan, op dagen dat de bibliotheek gesloten is. “De boekenkasten en mijn piano staan gelukkig op wielen”, lacht Sinje. Zo ontstaat er een fijne ruimte met prettige akoestiek voor de cursisten om in te zingen. Na de zomervakantie gaan de lessen van start, woensdag 27 augustus is de eerste lesdag aan de Prins Clauslaan 4.

Benieuwd? Voor meer informatie over de lessen of om een afspraak te maken stuurt u een mail aan markiezinvandrenthe@gmail.com. U kunt de Markiezin van Drenthe ook bezoeken op Facebook! Op de openbare pagina worden updates en achtergronden gedeeld, en leest u informatie over cursussen, workshops, masterclasses en concerten.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA